Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ - Δούκα - Χατζαντωνάς: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους! : Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη.

Ζετα Δουκα Μιχαλησ Χατζαντωνασ - Δούκα - Χατζαντωνάς: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους! : Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη.. Η ανάρτηση της ζέτας δούκα: Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν! Πρόκειται για τη ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά, οι οποίοι πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισαν σε ένα άνετο διαμέρισμα στην περιοχή της βούλας. Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα.

Εξομολόγηση που σίγουρα δεν περιμέναμε από την ζέτα δούκα! Δε φαντάζεστε με ποια οικογενειακή φώτο ευχήθηκε στον σύζυγό της για τον άγιο βαλεντίνο. Ενώ ο λάκης ψάχνει την κόρη του, ο λυκιάρχης και ο αστυνόμος κάνουνε παρέα στη βούλα (ζέτα δούκα). Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή the 2night show του γρηγόρη αρναούτογλου και μίλησε για τον γάμο, τη θρησκεία, αλλά και τη βία. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «μάνα θα πάω στο hollywood» της δήμητρας παπαδοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ.

Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται με τον αγαπημένο της στον 8ο μήνα ...
Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται με τον αγαπημένο της στον 8ο μήνα ... from www.tlife.gr
Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του, πέρασε με μια φωτογραφία της με μαγιό η ζέτα δούκα. Η ανάρτηση της ζέτας δούκα: Στις 24 νοεμβρίου η ζέτα δούκα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια. Έτσι και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση με το μαγιό αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν!

Μαζί με τον σύντροφό της, μιχάλη.

«αυτό είναι το σώμα μου. Εξομολόγηση που σίγουρα δεν περιμέναμε από την ζέτα δούκα! Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, μιχάλη χατζηαντωνά, με τον. Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια. Έτσι και η ζέτα δούκα αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση με το μαγιό αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν! Η ζέτα δούκα ήρθε στον κόσμο στις 24 νοεμβρίου 1973 και είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «thrive» μιλά για το σύντροφό της μιχάλη χατζηαντωνά, το λόγο για τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί αλλά και τη. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός έστειλε ένα ηχηρό. Η ανάρτηση της ζέτας δούκα: Η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για μερικές μέρες, για τον μήνα δηλαδή μέχρι να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος. Καλό καλοκαίρι!», έγραψε χακτηριστικά η ζέτα δούκα. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν!

Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχεται στο «the 2night show» τη ζέτα δούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «thrive» μιλά για το σύντροφό της μιχάλη χατζηαντωνά, το λόγο για τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί αλλά και τη. Με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου προς την έλενα παπαρίζου, η ζέτα δούκα θέλησε να κάνει ένα βήμα και να στείλει το δικό της μήνυμα. Η ηθοποιός μπορεί να είναι λάτρης των extreme sports και πιο συγκεκριμένα του σκι, ωστόσο ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να την τρομάξει. «χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί!

Wyndham Poseidon Resort: τριήμερο φιλοξενίας στο Λουτράκι ...
Wyndham Poseidon Resort: τριήμερο φιλοξενίας στο Λουτράκι ... from cosmopoliti.com
Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει, για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη. Η ζέτα δούκα διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, η οποία ευτυχώς για την ίδια και τον αγαπημένο της είναι πολύ καλή. Η ηθοποιός αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη της θάλεια και πέρασε την ξεχωριστή της μέρα στο παρίσι μαζί με τον σύζυγό της μιχάλη χατζαντωνά. Η ζέτα δούκα ήρθε στον κόσμο στις 24 νοεμβρίου 1973 και είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει. «διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα». Γραφει σε καθημερινές στιγμές εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη ζέτα δούκα μαζί με τον μιχάλη χατζαντωνά και την κόρη τους, πριν λίγες μέρες. Η ζέτα δούκα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έχει ξεκινήσει ήδη τη διακόσμηση για το δωμάτιο του μωρού της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν!

Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. «χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός έστειλε ένα ηχηρό. Η ζέτα δούκα διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, η οποία ευτυχώς για την ίδια και τον αγαπημένο της είναι πολύ καλή. Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχεται στο «the 2night show» τη ζέτα δούκα. Η ηθοποιός μπορεί να είναι λάτρης των extreme sports και πιο συγκεκριμένα του σκι, ωστόσο ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να την τρομάξει. Η ηθοποιός αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη της θάλεια και πέρασε την ξεχωριστή της μέρα στο παρίσι μαζί με τον σύζυγό της μιχάλη χατζαντωνά. Η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για μερικές μέρες, για τον μήνα δηλαδή μέχρι να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος. Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Ο μιχάλης χατζηαντωνάς έκλεισε τα 36 του χρόνια και παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια. Καλό καλοκαίρι!», έγραψε χακτηριστικά η ζέτα δούκα. Πρόκειται για τη ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά, οι οποίοι πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισαν σε ένα άνετο διαμέρισμα στην περιοχή της βούλας.

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η ζέτα δούκα που πριν από κάποιους μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, φυσιοθεραπευτή μιχάλη χατζηαντωνά πριν από περίπου ένα χρόνο, το ζευγάρι μετακόμισε σε καινούριο σπίτι στα νότια προάστια. Η ζέτα δούκα μιλά για το θέμα με την υγεία της: Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει, για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Από το λάκη το γλυκούλη. Στις 24 νοεμβρίου η ζέτα δούκα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Ζέτα Δούκα: Βόλτα στη Γλυφάδα με την κόρη της και τον ...
Ζέτα Δούκα: Βόλτα στη Γλυφάδα με την κόρη της και τον ... from queen.bbend.net
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει εκτενώς για τον αγαπημένο της, μιχάλη. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του, πέρασε με μια φωτογραφία της με μαγιό η ζέτα δούκα. Πρόκειται για τη ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά, οι οποίοι πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισαν σε ένα άνετο διαμέρισμα στην περιοχή της βούλας. Η ηθοποιός μπορεί να είναι λάτρης των extreme sports και πιο συγκεκριμένα του σκι, ωστόσο ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να την τρομάξει. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «μάνα θα πάω στο hollywood» της δήμητρας παπαδοπούλου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ζέτα δούκα και τον μιχάλη χατζαντωνά πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ. «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου με αφορμή το καλοκαίρι, η ζέτα δούκα έβαλε το μαγιό της και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό people, η ζέτα δούκα μίλησε και διηγήθηκε τα χριστούγεννα που σημάδεψαν την ζωής της. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, μιχάλη χατζηαντωνά, με τον.

Δε φαντάζεστε με ποια οικογενειακή φώτο ευχήθηκε στον σύζυγό της για τον άγιο βαλεντίνο.

Μαζί με τον σύντροφό της, μιχάλη. Η ζέτα δούκα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έχει ξεκινήσει ήδη τη διακόσμηση για το δωμάτιο του μωρού της. Μετρούν τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η ζέτα δούκα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Έτσι αφού όλα πάνε κατ' ευχήν η ίδια άρπαξε την ευκαιρία και μαζί με τον. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη θάλεια, έχει χειρουργηθεί , μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει , προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του, πέρασε με μια φωτογραφία της με μαγιό η ζέτα δούκα. Στις 24 νοεμβρίου η ζέτα δούκα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Από το λάκη το γλυκούλη. Η δούκα ανέβασε στα σόσιαλ την εμπειρία αυτή μάλιστα, λέγοντας πως ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρή. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή the 2night show του γρηγόρη αρναούτογλου και μίλησε για τον γάμο, τη θρησκεία, αλλά και τη βία. Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η ζέτα δούκα ήρθε στον κόσμο στις 24 νοεμβρίου 1973 και είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει. Ζετα δουκα ηθοποιοσ θαλεια χατζαντωνα μιχαλησ χατζαντωνασ.

Η ζέτα δούκα (αθήνα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ζετα δουκα. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν!

Post a Comment

0 Comments